Inte bra nog.

Jag fick lite energi när Niklas ringde från Argentina när han hade vaknat. Det värsta är bara att vi ligger 4 timmar före Argentina så klockan var 12.30 när han ringde och sa god morgon. Det var alltså ungefär då jag satte på mig kläder och slutade kolla på SVT play. Tonårsfasoner, jag vet! Jag gav mig ut på en löparrunda, men efter ungefär 5 km fick jag stanna. Min förbannade fot gjorde ont. För några veckor sedan hände det något med den. Den blev överansträngd eller något ( jag ljuger inte, jag fick ett ryck och sprang långt) så jag haltade i ungefär en vecka. Nu har det känns bra sedan i onsdags så jag tänkte att det var fritt fram att springa, men icke sa Nicke. (inte min Nicke, han skulle ha sagt: Det är bara att springa bort smärtan.) Men det gick inte, jag haltade till fåtöljen, köpte en ljuvlig sallad och gick hem till soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *