världens bästa.

Jag har haft den bästa helgen på mycket länge. I fredags hängde jag med världens bästa kompis och världens finaste August. Dom är så fina att man kan storkna. Vi åt mat och godis och myste hela kvällen, det gjorde ju inte det hela sämre. Dessutom låg lille August i min famn i flera timmar och myste mellan amningarna hos hans mor. I lördags efter ungefär kl. 12.00 så blev även lördagen världens bästa lördag. Jag och världens bästa kille tog en promenad till Hornstull och åt kinesiskt till lunch. Efter det gick vi hem och fikade och chillade på soffan tills det var dags för nästa måltid, hamburgare och annanaspaj. I går hade jag mina ta-igen-serierna-som-inte-Niklas-kollar-på-timmar. Han var och spelade fotboll och jag passade då på att smyga ner i soffan med datorn. När Niklas kom hem var det dags för löpning. Det gick sådär bra, men jag gör ett nytt försök idag. Kvällen tillbringades i soffan med världens bästa kille.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *