helgen som gick i ett.

20120403-123138.jpg
Äntligen har jag fått träffa lilla Siri. Hon är helt gudomligt fin och mysig på alla sätt och vis. Och dessutom väldigt väldigt liten. Jag längtar redan tills jag får träffa henne nästa gång. Första natten i Närke fick jag erbjudande om att sova över hos min älskade Noel och hans familj, givetvis tackade jag ja och det var mysigt att träffa hela familjen Molin. Jonas överrasknings 30-årsfest i lördags var också en mycket trevlig tillställning. Jonas blev verkligen överraskad och rörd. Precis vad vi hade hoppats på. Kul att träffa alla gamla vänner.

I går vaknade jag av två väldigt fina barn Tyra och Douglas som tyckte att vi skulle åka till Alléhallen och bada. Trots min oerhörda huvudvärk pallrade jag mig upp och badade i badhus halva förmiddagen. Inget vanligt förekommande på en bakis-dag, men det underlättade huvudvärken. Eftermiddagen tillbringade jag med Siri, hennes föräldrar, mina föräldrar samt storasyster och Douglas innan jag tog tåget hem till världens bästa Niklas.
20120403-123037.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *