En ny epidemi.

I natt jag drömde något, som jag aldrig drömt förrut. Jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut. Nej, det gjortde jag inte alla. Men jag drömde att jag fyllde 30 år och INGEN kom ihåg det. Niklas hade inte en enda tanke på det. Mina syskon och föräldrar pratade jag med flera gånger under dagen men INGEN nämnde något. Mina bästa vänner träffade jag och pratade jag med, men inte heller dom sa något om min födelsedag. Inte ens alla hundratals grattis-hälsningar som brukar komma på FB hade jag fått. Jag vaknade och hade lite panik innan jag insåg att det faktiskt bara var en dröm.

Jag loggade in på FB i morse och möttes av följande statusuppdatering i min feed ”Vinterkräksjukan är förbi, nu härjar bekräftelsesjukan i landet. Själv har jag klarat mig men för de som är drabbade , går den att bota?” Jag undrar faktiskt precis detsamma.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *