Helgen i Göteborg

I fredagskväll satte jag och Niklas oss på tåget mot Göteborg. Det var dags för världens största halvmara, nämligen Göteborgsvarvet, och givetvis hade min kille anmält sig till det. Det hade dessutom 62512 andra människor också gjort men inte jag. Jag trivs bäst vid sidan om och att heja. Det känns som min grej. Stötta och peppa liksom. Vi kom till Göteborg ganska sent i fredags och gav oss direkt hem till ljuva Linda för lite häng och bums i säng. Lördagen kom och Niklas sprang som vanligt så jävla bra. Men om man frågar honom så var det inte bra, men han är inte som alla andra heller. 1.32.08 gick han i mål och jag är grymt imponerad. Jag, Linda och Niklas chillade lite på området innan vi gick hem och firade att han hade sprungit och att vi hade hejat så bra med lite bubbel. Kvällen tillbringades hos Niklas vän Daniel och hans familj tillsammans med andra trevliga människor. I söndags hann vi inte mer än vakna innan det var dags att åka ifrån ljuva Linda och Göteborg. En mycket härlig helg i Sveriges baksida..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *