Glass&Ballong!

Jag har hört att man ska fira med glass och ballong när man klarat en prestation. Jag firade med fisk och ris i stället för vet ni vad?? Jag sprang en hel mil idag. Utan att jag egentligen hade planerat det. Med det gick så himla bra och när jag märkte att jag hade sprungit 7 km och att det fanns ork kvar så tog jag tillfället i akt att försöka slå mitt rekord. Däremot fanns det knappt några batterier i mobilen kvar och tanken på att inte ha bevis på att jag äntligen har sprungit 1 mil kändes mindre bra. Men nästan på pricken 10 km dog mobilen. Så här kan ni se den härliga rundan och jag har äntligen klarat det. Aldrig nånsin har jag sprungit så långt. Nu ska jag bara träna på att bli 5 minuter snabbare så jag klarar milen under en timma i september. Heja heja mig!
20120521-204955.jpg

8 reaktion på “Glass&Ballong!

  • Ja, men eller hur är jag? Jag är stolt som en tupp! Men vet du vad då? Jag vet att även du också kommer klara det om du fortsätter springa. Springer du 3,3 km på 20 min så springer du ju fortare än vad jag gör. Testa att spring lite längre men långsammare. Nästa gång jag är i Närke är det du och jag som ska ge oss ut på en runda! Heja dej också! Puss

  • Tack!! Ja, tydligen så är det precis så. Jag som trodde det var omöjligt för några månader sedan. Tur att jag har en sådan hård och pepprande coach här hemma. :)

 1. Duktiga du..! Paulina har ju börjat så tjata på henne att bli med.
  Helgen som var gick jag till intersport för att kolla springskor. Fick hjälp av en snubbe. Fick springa på ett band så spela han in och kollade på mina fötter..Då hittade han ett par som satt som ett smäck! Så på fredag när jag får pengar ska jag köpa dem. Då ska jag med springa. Eller försöka..
  Ska kolla med barnmorskan om jag får först..=)

  • Haha! Ja, kolla gärna med barnmorskan så du får springa innan du ger dig ut på några längre äventyr. Vad var det för skor du provade ut? Asics hoppas vi här hemma på Katfgränd. Testa även på Löplabbet är ett tips. Jag ska köpa nya och ska gå till Löplabbet på fredag för att prova ut. Sist var jag på team sportia och testade och jag blev sådär nöjd faktiskt. Nästa gång jag är i Närke får vi ge oss ut på en runda tillsammans. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *