Mitt problem.

Jag har kommit på mitt problem med bloggandet. Utseendet på förra bloggen tyckte jag personligen var mycket snyggt, men det krävdes att man hade en bild när man skrev ett inlägg. Ibland vill man bara skriva utan att publicera en bild. Och nu kan jag det igen. Jag ger det en chans till nu när jag har flyttat till storstaden. Fungerar det inte denna gång lägger jag ner för all framtid. Men ett försök ger jag det igen. Over and Out.

3 reaktion på “Mitt problem.

 1. Hej fino. Tur för dig att du inte lägger ner än, livet är så trist utan din blogg! Keep on going my love! Saknar dig. PUSS

 2. Damn girl, it is so lovely to have you back. But promise me one thing, please write a little bit more often, ok?! My blogposts are now in a much wider point of view than yours and that only feels so terrible wrong due to what you can accomplish in words, photos and videos.

  Please let us read more of you soon, please!

  Yours truly, Steve

 3. You know without a doubt that you put these in the mail weeks
  ago. There was a time where I read over 100 books in a six week period.

  We were looking for a ”kid horse” for our 9 year old daughter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *