Minne som en guldfisk.

Igår lackade jag ut och började tjura för att en klänning inte satt som den skulle. Grejen är den att den har suttit som det skulle på mig, förra sommaren exempelvis. Klänningen har inte krympt för den har legat nerpackad i en låda sedan slutet på förra sommaren. Då är det bara att inse fakta att jag blivit större och att det är därför klänningen inte sitter bra. Svårare än så är det inte och jag är inte dummare än att jag faktiskt inser det.
20120525-150927.jpg
MEN minnet är tydligen bra men kort för idag firar jag att det är fredag med lite rabarber och jordgubbspaj samt lite vaniljvisp på toppen. Jag tror inte klänningen kommer sitta bättre nästa gång jag provar den, men vad gör det om hundra år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *