Slut på firandet.

Nu tror jag banne mig att det är slut på firandet. Men nu är jag mer än väl medveten om att jag faktiskt är 30 år. I helgen var det firande tillsammans med alla vänner. Så himla härligt. Det började i fredags när Linda från Göteborg kom på besök. Vi tog en lugn fredag och åt och drack gott. Linda ville såklart träffa härliga lilla Agge så mycket som det bara gick så i lördags morse åkte vi bort till fina famijen F på ett besök. Agge var som vanligt på strålande humör, här åts det, kräktes det och sjöngs det för fulla muggar.

Jag och Linda åkte hem för att påbörja förberedelserna inför kvällens aktiviteter och kl. 18.00 skulle vi befinna oss på Häktet för att möta upp resten av gänget. Så himla kul att träffa alla som kom för att fira mig. Vi åt ljuvlig mat och drack gott även här. Festen fortsatte sedan hemma på Kattgränd och jag tror jag låg i sängen först kl. 03.40. Otroligt glad efter en mycket lyckad fest. Som ni förstår var det inte så värst pigga människor som vaknade upp på söndagen och vi åkte till familjen F för att inta lite (läs mycket) PIZZA.


I söndags eftermiddag blev det inte mycket knop gjort. Linda åkte och sen var det söndagsmys i soffan för mig och niklas.

Tack alla för att ni kom och firade mina 30 år! Ni är underbara!

En reaktion på “Slut på firandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *